Over Douma

Richard Kroes

Eigenaar Douma Mannenmode

_DSC0316

Even kennismaken

Ik ben Richard Kroes, een geboren en getogen Zwollenaar. Ik vind het ontzettend leuk om in de winkel bezig te zijn, op zoek te gaan naar nieuwe merken, het verkopen van de spullen maar bovenal is het werken en adviseren etcetera. met mensen verreweg het mooiste van het vak. De verscheidenheid aan mensen en hun verhalen, het leren kennen van ze en de lol van het verkopen van kledingstukken waar ze zich thuis in voelen maken dit een mooi vak.

Het is een mix van vele dingen die je doet als zelfstandige, of het nou de inkoop is en de keuzes daarin, het inrichten van de winkel en de etalages of het helpen van de klant, het maakt het tot een totaal plaatje wat alle dagen weer anders doet zijn.

Het ontstaan van Douma

Ik ben opgegroeid met kleding want mijn vader werkte als zzp’ er (toen heette dat nog handelsagent) voor kledingfabrikanten. Mijn ouweheer was alle dagen op pad met een collectie achterin de auto en verkocht aan winkeliers in het noorden en oosten van het land. Ik ben dus letterlijk opgegroeid met de nodige kleding om me heen. Of dit onbewust heeft meegewerkt aan mijn keuze om ook in de kledingbranche aan de slag te gaan weet ik eigenlijk niet, maar helemaal gek zou het natuurlijk niet zijn. 

Onze visie

Mensen die bij ons binnenkomen moeten zich welkom voelen en alle aandacht krijgen die ze verdienen. Wij vinden dat klanten plezier moeten hebben in het winkelen. We zullen daarom nooit ‘verkopen om te verkopen’, maar we proberen altijd te kijken welke kleding écht bij de klant past. Hierbij staat persoonlijk contact en eerlijk advies centraal. Het doel is uiteindelijk om u als klant met een goed gevoel de winkel te laten verlaten, zodat u in de toekomst nog eens bij ons terug komt.

Douma mannenmode staat 100% achter al zijn producten. Alle kledingstukken die worden verkocht zijn van een goede kwaliteit. Bij het inkopen van de kleding let ik niet zozeer op het merk zelf maar wordt de nadruk vooral gelegd op de kwaliteit. 

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

9.30 - 18.00 uur

Woensdag

9.30 - 18.00 uur

Donderdag

9.30 - 18.00 uur

Vrijdag

9.30 - 18.00 uur

Zaterdag

9.30 - 17.00 uur

Zondag

Gesloten