Nieuws

Een nieuwe jas en vele mooie kleuren en materialen voor dit najaars / winterseizoen.

We zijn bezig om de winkel weer van nieuwe kleuren te voorzien en doen dit gewoon gedurende de komende maanden. Eens in de 4 / 5 jaar begint het te kriebelen en wordt het weer tijd om vernieuwen, te restylen of gewoon de boel weer eens flink te veranderen. In het voorjaar is de gehele buitenkant van ons pand geschilderd en voorzien van nieuwe zonneschermen en kappen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat ook de binnenkant weer even ge-updated wordt.

Dit najaars / winterseizoen laat wat de kledingcollecties betreft zich van een zeer rijke en warme kant zien. Niet op de eerste plaats door de vele wollen materialen maar ook de kleuren zijn gewoon mooi!
De natuur is deze keer leidend geweest in de kleurkeuzes en er zijn dan ook de nodige groen, bruin en terra kleuren terug te vinden in het assortiment. Natuurlijk ontbreken de blauwtonen niet maar de accenten liggen anders. Door o.a de uitgebreide truien en vesten collectie hebben we gewoon een heel mooi, zeer draagbaar en verrassend assortiment.
Kom gerust eens langs en laat je verrassen door andere merken en prachtige materialen!

Douma Mannenmode legt nadruk op draagcomfort

Door corona zijn steeds meer mensen thuis gaan werken en dat betekent dat er andere eisen worden gesteld aan kleding. Zo wordt er veel waarde gehecht aan draagcomfort. Met verschillende nieuwe merken voorziet Douma Mannenmode in deze behoefte.

“Mensen die thuis werken, stellen andere eisen aan hun kleding. Het moet vooral lekker zitten en behaaglijk zijn. Zo wordt bijvoorbeeld gekozen voor een colbert met stretch er doorheen”, vertelt eigenaar Richard Kroes van Douma Mannenmode. 

Om in te spelen op de veranderende vraag heeft Kroes de collectie uitgebreid met nieuwe merken. Fellows, Fisherman en Irish Eye staan voor kleding met veel draagcomfort.

Daarnaast wordt ook duurzaamheid steeds belangrijker. Ook daarom heeft Kroes de merken Fisherman en Irish Eye in de collectie opgenomen. Deze kleine familiebedrijven staan voor duurzaamheid. In deze collecties zien we verschillende lekker warme truien die heerlijk dragen. Extra voordeel is dat deze kleine merken de collectie van Douma Mannenmode nog meer een exclusief karakter geven. “Het is leuk om te werken met kleine merken. Van elke maat hebben we één item. Dat is leuk voor ons en leuk de voor de klant”, aldus Kroes.

Hij wil zich altijd onderscheiden met een verrassende collectie. Via de komst van nieuwe namen is dat zeker gelukt. Daarnaast heeft Douma Mannenmode nog diverse andere merken die de collectie een bijzonder tintje geven. Waarbij de naam Meijer zeker niet onbenoemd mag blijven. “De broeken van Meijer zijn enorm populair en dat is niet voor niets. Ze zijn goed, draagbaar en zeer comfortabel”, besluit Kroes.

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

9.30 - 18.00 uur

Woensdag

9.30 - 18.00 uur

Donderdag

9.30 - 18.00 uur

Vrijdag

9.30 - 18.00 uur

Zaterdag

9.30 - 17.00 uur

Zondag

Gesloten