Nieuws

Bij Douma vindt u dit seizoen een aantal nieuwe merken: Club of Gents, Fellows, Irelands Eye en Tresanti. 

Wij zijn opzoek gegaan naar merken die in Europa produceren, oog hebben voor duurzaamheid en ons milieu. Daarnaast maken ze ook gebruik van natuurlijke materialen. Een extra reden om voor deze bedrijven te kiezen is het gegeven dat het veelal familiebedrijven zijn.

Douma Mannenmode legt nadruk op draagcomfort

Door corona zijn steeds meer mensen thuis gaan werken en dat betekent dat er andere eisen worden gesteld aan kleding. Zo wordt er veel waarde gehecht aan draagcomfort. Met verschillende nieuwe merken voorziet Douma Mannenmode in deze behoefte.

“Mensen die thuis werken, stellen andere eisen aan hun kleding. Het moet vooral lekker zitten en behaaglijk zijn. Zo wordt bijvoorbeeld gekozen voor een colbert met stretch er doorheen”, vertelt eigenaar Richard Kroes van Douma Mannenmode.

Om in te spelen op de veranderende vraag heeft Kroes de collectie uitgebreid met vier nieuwe merken. Fellows, Fisherman, Irish Eye en Tresanti staan voor kleding met veel draagcomfort. Daarnaast wordt ook duurzaamheid steeds belangrijker. Ook daarom heeft Kroes de merken Fisherman en Irish Eye in de collectie opgenomen. Deze kleine familiebedrijven staan voor duurzaamheid. In deze collecties zien we verschillende lekker warme truien die heerlijk dragen. Extra voordeel is dat deze kleine merken de collectie van Douma Mannenmode nog meer een exclusief karakter geven. “Het is leuk om te werken met kleine merken. Van elke maat hebben we één item. Dat is leuk voor ons en leuk de voor de klant”, aldus Kroes.

Hij wil zich altijd onderscheiden met een verrassende collectie. Via de komst van vier nieuwe namen is dat zeker gelukt. Daarnaast heeft Douma Mannenmode nog diverse andere merken die de collectie een bijzonder tintje geven. Waarbij de naam Meijer zeker niet onbenoemd mag blijven. “De broeken van Meijer zijn enorm populair en dat is niet voor niets. Ze zijn goed, draagbaar en zeer comfortabel”, besluit Kroes.

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

9.30 - 18.00 uur

Woensdag

9.30 - 18.00 uur

Donderdag

9.30 - 18.00 uur

Vrijdag

9.30 - 18.00 uur

Zaterdag

9.30 - 18.00 uur

Zondag

Gesloten