Inspiratie

Waarom Zilton niet mag missen in uw kledingkast!

Het bekende kledingmerk Zilton is een familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van herenbroeken. Met de collectie van Zilton kunt u ervan uitgaan dat u de winkel verlaat met een broek die u doet terugkeren voor een tweede aankoop bij Douma Mannenmode. Wij begrijpen dan ook dat het ons meest geliefde broekenmerk is! Laten we uitleggen waarom Zilton niet mag missen in uw kledingkast, mocht u nu al overtuigd zijn neem dan gerust een kijkje op de merkenpagina van Douma Mannenmode.  

 

Allereerst is kwaliteit de kernwaarde van Zilton, wat niet verwonderlijk is als u bedenkt dat het familiebedrijf al bestaat sinds 1898 (!). Het begon met het ontwerpen en produceren van petten. Mensen gingen minder petten dragen, de oprichters zagen kansen in een andere markt. “Niet iedere man draagt een pet, maar wel altijd een broek. De oprichters Viktor Declercq en Marie Olivier wendden zich tot broeken. Daar begon het verhaal van het kledingmerk Zilton. 

 

Inmiddels is Zilton uitgegroeid tot een merk wat een bereik heeft door heel Europa. De stoffenleveranciers zitten grotendeels in Italië. Zilton gebruikt voor productie een groot aantal stoffen, deze stoffen zijn niet zomaar uitgezochtVoor deze stoffen wordt namelijk een strikt beleid gehanteerd. Elke broek krijgt net dat beetje extra aandacht, daarom is Zilton trots op zijn eigen creaties. Als koper weet u zeker dat de kleding van Zilton die in uw kledingkast hangt van buitengewoon goede kwaliteit is.

 

Zilton zit lekker en de pasvorm sluit mooi aan, stofkeuze en afwerking helpen hier zeker bij. Zilton is dan ook een favoriet van de vaste klantenkring van Douma. Er is nog een  groot voordeel aan één van de nieuwere modellen van Zilton. Door de gekozen grondstoffen samen met de manier van afwerking is het namelijk zo dat u de broek niet meer hoeft te strijken! Tijd die dan weer besteed kan worden aan een goed boek of een mooie wandeling! 

 

Met een Zilton broek kunt u dus uitgaan van kwaliteit, duurzaamheid en een goede pasvorm. Maar al deze voordelen zijn natuurlijk beter te bewijzen in de winkel. Mochten wij uw interesse hebben gewekt of bent u benieuwd naar de volledige beleving van Zilton? Breng dan vooral een bezoekje aan Douma Mannenmode! Wij helpen u met persoonlijk advies aan het beste Zilton kledingstuk voor in uw kledingkast. 

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

9.30 - 18.00 uur

Woensdag

9.30 - 18.00 uur

Donderdag

9.30 - 18.00 uur

Vrijdag

9.30 - 18.00 uur

Zaterdag

9.30 - 18.00 uur

Zondag

Gesloten