Inspiratie

Laat u inspireren op deze pagina!   

Hier kunt u inspiratie vinden voor uw garderobe. Of u nu op zoek bent naar inspiratie op het gebied van het mixen en matchen van uw huidige collectie, of om alleen ideeën op te doen; hier vindt u alle modetips die u zoekt! 

Waarom Zilton niet mag missen uit uw kledingkast!

Het bekende kledingmerk Zilton is een familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van herenbroeken. Met de collectie van Zilton kunt u ervan uitgaan dat u de winkel verlaat met een broek die u doet terugkeren voor een tweede aankoop bij Douma. Ik als schrijver begrijp dan ook dat het ons meest geliefde broekenmerk! Laten we uitleggen waarom Zilton niet mag missen in uw kledingkast mocht u nu al overtuigd zijn kijk (…) Lees verder.

Thuiswerken: Trainingsbroek of stropdas?

Het is maandagochtend, u staat op een redelijke tijd op voor uw werk, neemt een kop koffie, en start rustig de dag. Daar tegenover staat een last minute opstaan en het snel omkleden van een pyjama naar een soortgelijk maar (toonbaar) item. Het dragen van formele kleding is tijdens thuiswerken niet van orde. Want waarom zou u ook? U gaat niet naar locatie en niemand heeft hier iets op aan te merken. Toch, zijn hier een aantal beweegredenen waarom u dit misschien beter wel zou kunnen doen. En, laten wij die redenen voor u hebben uitgezocht! (…) Lees verder.

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

9.30 - 18.00 uur

Woensdag

9.30 - 18.00 uur

Donderdag

9.30 - 18.00 uur

Vrijdag

9.30 - 18.00 uur

Zaterdag

9.30 - 18.00 uur

Zondag

Gesloten